Competition Tasks

Language

Guess the Wikipedia edition


Kosova dhe çështja shqiptare në udhëkryqet e kohës

ang ar az
bg bn bpy br
ca cs cy
da de
el en eo es et eu
fa fi fr
he hi hr hu
id is it
ja
ka ko
la lb lt
mk mr ms
new nl nn no
pa pl pt
ro ru
sk sl sq sv
ta th
uk
vi
yo
zh